Avoimet työpaikat

Nidoksen tehtävänä on luoda moderni, kansainvälisille markkinoille suunnattu SaaS-digitalisaatioalusta tehostamaan yritysten jokapäiväistä toimintaa. Kehityksen lähtökohtina ovat helppokäyttöisyys, räätälöitävyys ja tarjottavien moduulien kokonaisvaltaisuus. Mobile first -periaatteemme tuo Nidoksen saumattomasti jokaisen nykyaikaisen päätelaitteen selaimeen. Päämääränämme on luoda alusta, joka taipuu yrityksen kaikkiin tarpeisiin, ei toisinpäin.

Yrityksenä tarjoamme:

Uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun YIT-talolla. Tällä hetkellä etsimme uusia lahjakkuuksia seuraaviin tehtäviin:

Toimitusjohtaja, osakas

Etsimme joukkoomme kovan tason toimitusjohtajaa viemään SaaS-palvelumme kohti kansainvälistä menestystä. Pääset johtamaan modernia startup-yritystä, kartoittaen alkuvaiheen markkinatarvetta asiakkuuksien kautta, kehittäen brändiämme ja sen markkinointia sekä kansainvälistymisstrategiaamme.

Eduksi luemme:

Tehtäviisi kuuluu:

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi osakkuutta. Tämä on mahdollisuutesi olla osa menestystarinaa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen contact@nidos.fi.